Udvikling og udlejning af kontorejendomme

Kontormarkedet er i opbrud. Virksomhederne og deres medarbejdere får nye behov i forlængelse af, at vores måde at arbejde på, ændrer sig. Det betyder, at mange innovative koncepter i disse år skyder op, og det stiller nye krav til udvikling af både nye og eksisterende kontorejendomme, blandt andet hvad angår indretning, serviceniveau, miljøcertificering, parkeringsmuligheder samt kontraktslige forpligtelser.

Exometric har i den sammenhæng den nødvendige indsigt i både den historiske udvikling i kontormarkedet og den fremtidige efterspørgsel, der sikrer, at en kontorejendoms potentialer bliver udnyttet optimalt, mens risici begrænses.

Exometric leverer uvildige markedsanalyser af kontorejendomme i forbindelse med transaktioner, projektudvikling samt udlejning og eventuel konvertering. Analyserne udføres med afsæt i Exobase, et avanceret database- og analyseværktøj udviklet af Exometric og specialiseret i markedet for kontorejendomme. I udarbejdelsen af den enkelte analyse gennemfører Exometric konkrete markedsanalyser af den enkelte ejendom og det område, hvor den er placeret.

Analysen afdækker derved blandt andet, hvilke typer virksomheder, der kan være interesseret i den pågældende ejendom eller lokaler, hvor de kan rekrutteres, og hvilke parametre, der er afgørende for de potentielle lejere. Dette kombineres med et klart overblik over den forventede fremtidige udvikling af det pågældende område. På den måde kan investoren tilpasse kontorejendommen til målgruppens ønsker med mulighed for at opnå både højere leje og afkast.

Exometric kan levere analyser af kontorejendomme i forskellige moduler afhængig af kundens behov. En analyse fra Exometric giver konkret viden om aktuelle og fremtidige markedsforhold og er en uvildig dokumentation til brug i dialogen med myndigheder, samarbejdspartnere og investorer. Samtidig kan analysen bruges som et vigtigt værktøj i forbindelse med en erhvervsmæglers salgs- og udlejningsarbejde, da den giver direkte anvendelig viden om potentielle lejere og markedsforhold.


Exobase Erhverv

Exobase er Exometrics egenudviklede database- og analyseværktøj. Teknologien bag gør os i stand til at indsamle og fusionere store datamængder og levere relevante informationer på alle vigtige parametre. På baggrund af vores historiske analysedata kan vi meget præcist udvælge de rette respondenter til vores markedsinterviews og opnå en høj kvalitet samt en stor validitet i vores markedsanalyser.

Exobases analyseværktøj gør os i stand til at kontrollere og kvalitetssikre vores markedsinterviews op imod faktuelle data og dermed opnå en sikkerhed i datagrundlaget, der er unik. Med de avancerede algoritmer i Exobase, der fusionerer tusindvis af datapunkter og interviews, kan vores analytikere generere analyser, der giver et retvisende billede af den fremtidige udvikling i et område, et projekt, efterspørgslen i en målgruppe eller et prisniveau.

Exobase Erhverv fusionerer historiske data om virksomheders flyttemønstre,
præferencer og barrierer med interviews af beslutningstagere hos potentielle
købere eller lejere.


Udvalg af analyser vi tilbyder
Analyse ved udlejning af kontorer

Potentialevurdering ved udvikling

Områdeanalyse ved investering

Dokumentation af potentialer ved salg

Porteføljeanalyse

Konsulentopgaver

Vil du vide mere?

Kontakt
Nikolaj Pfeiffer
M: npf@exometric.com
T: 29 38 74 80

del siden

Kontakt
Nikolaj Pfeiffer
Direktør
npf@exometric.com
Tlf. (+45) 29 38 74 80

Exometric er medlem af