Få mere viden om...

Udvikling af et boligprojekt

Unge mennesker krydser bro i Aarhus

Tilpas byggeriet til borgernes ønsker

Ved investering i en eksisterende boligejendom, eller ved udvikling af et boligprojekt, er der mange ubekendte faktorer. Men med dyb indsigt i den historiske markedsudvikling såvel som den fremtidige udvikling og efterspørgslen i markedet, bliver det muligt at tilpasse byggeriet til forbrugernes ønsker, optimere afkastet i investeringen og samtidigt begrænse risikoen.

Uvildige markedsanalyser

Exometric leverer uvildige markedsanalyser både i forbindelse med investering i eksisterende boligejendomme og i forbindelse med udvikling af boligejendomme, såvel som nybyggeri samt ved udvikling af større områder og bydele.

Mennesker I Odense Gaagade

Find ud af hvad målgruppen ønsker

Exometrics analyser kan give indsigt i potentielle målgruppers ønsker til bolig i forhold til størrelse, antal værelser og krav til udendørsarealer.

Analyserne afdækker samtidig, hvor mange, der vil søge til et givent område og giver et billede af kommende prispunkter og den fremtidige efterspørgsel på eksempelvis rækkehuse, lejligheder og villaer i dette område.

I udarbejdelsen af de enkelte analyser gennemfører Exometric, ud over de landsdækkende analyser, konkrete markedsanalyser, hvor den enkelte ejendom eller udviklingsprojekt testes op imod relevante målgrupper, og hvor deres opfattelse af det konkrete projekt eller koncept dokumenteres.

En skræddersyet proces

Hvis det ønskes, udarbejdes analyserne i flere moduler, der følger workflowet i beslutningsprocessen eller udviklingen af projektet, fra fastlæggelse af investeringsstrategien til markedsføring af den enkelte ejendom.

En analyse fra Exometric kan både være et værktøj, der giver ny viden og en uvildig dokumentation af markedsforhold til brug i dialogen med myndigheder og samarbejdspartnere.

Aalborg havnefront

Exobase - vores unikke analyseværktøj

Analyserne udføres med afsæt i Exobase, der er vores egenudviklede database- og analyseværktøj specialiseret i fremtidens boligmarked. Teknologien bag gør os i stand til at indsamle og fusionere store datamængder og levere relevante informationer på alle vigtige parametre. 

Data kan få projektet sikkert i mål

En analyse af et boligprojekt allerede i planlægningsfasen kan være et værktøj, der kan være med til at sikre, at de endelige boliger fremstår så attraktive som muligt i forhold til kommende beboere. Dermed kan analysen bidrage til at sikre projektets økonomiske bæredygtighed i form af lavere risiko og højere afkast.

Vurderingen vil give et billede af relevante målgruppers evne og vilje til at betale for enten at eje eller leje en bolig i en konkret ejendom samt de forskellige forventninger til blandt andet størrelse og konfiguration af kommende boliger.

Hvert kvartal interviewer vi flere tusinder danske husstande i alle landets kommuner, der genere unik indsigt i deres fremtidige intentioner relateret til deres boligsituation. 

På baggrund af vores historiske analysedata kan vi meget præcist udvælge de rette respondenter til vores markedsinterviews og opnå en høj kvalitet samt en stor validitet i vores markedsanalyser.

Læs mere om Exobase

Vil du vide hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i mål med et boligprojekt?

Ræk ud til os - vi er klar på at besvare dine spørgsmål.