Om Exobase

Exobase er Exometrics egenudviklede database- og analyseværktøj. Teknologien bag gør os i stand til at indsamle og fusionere store datamængder og levere relevante informationer på alle vigtige parametre.

På baggrund af vores historiske analysedata kan vi meget præcist udvælge de rette respondenter til vores markedsinterviews og opnå en høj kvalitet samt en stor validitet i vores markedsanalyser. Exobases analyseværktøj gør os i stand til at kontrollere og kvalitetssikre vores
markedsinterviews op imod faktuelle data og dermed opnå en sikkerhed i datagrundlaget, der er unik.

Med de avancerede algoritmer i Exobase, der fusionerer tusindvis af datapunkter og interviews, kan vores analytikere generere analyser, der giver et retvisende billede af den fremtidige udvikling i et område, et projekt, efterspørgslen i en målgruppe eller et prisniveau.

Exobase findes i fire versioner, som er særligt tilpasset de forskellige områder.


Exobase i 4 segmenter

Boligejendomme

Exobase Bolig er Danmarks mest avancerede vidensbase om fremtidens boligmarked.Vi fusionerer historiske data om boligmarkedet, boligkøbere og lejere med markedsanalyser og data fra mange forskellige datakilder.

Erhvervsejendomme

Exobase Erhverv fusionerer historiske data om virksomheders flyttemønstre, præferencer og barrierer med interviews af beslutningstagere hos potentielle købere eller lejere.

Detailejendomme

Exobase Detail indsamler data om forbrugeradfærd og potentialet i markedet.Viden om fremtidig udvikling i området og forbrugsmønstre krydses med udviklingsmuligheder og giver dyb indsigt i udlejnings- og udviklingspotentialet.

Kommuner

Exobase Kommune fusionerer store mængder data om borgerne i alle danske kommuner. Data om boligmarkedet, erhvervsudvikling og detailudviklingen udgør grundlaget for avancerede analyser.


Vil du vide mere om teknologien bag vores analyser?

Kontakt os her

Se hvad andre kunder siger om vores analyser her:

Referencer

Aftal et møde med en af vores konsulenter:

Kontakt os her

del siden

Kontakt
Nikolaj Pfeiffer
Direktør
npf@exometric.com
Tlf. (+45) 29 38 74 80

Exometric er medlem af