Vores kompetencer

To unge mennesker går over bro i Aarhus

Boligejendomme

Exometric leverer bl.a. oplysninger om relevante målgruppers evne og vilje til at betale for enten at eje eller leje en bolig i en konkret ejendom samt forventninger til de kommende boliger.

Boligejendomme
Almene boliger og højhus i Odense midtby

Erhvervsejendomme

Exometric leverer uvildige markedsanalyser af kontorejendomme i forbindelse med transaktioner, projektudvikling samt udlejning og eventuel konvertering.

Erhvervsejendomme
Mennesker på gågade i Odense midtby

Detailejendomme

Exometrics analyser fusionerer detaljerede data om forbrugere med det nuværende eller planlagte udvalg af butikker og varer med forbrugernes frekvens og forbrug i forskellige varekategorier.

Detailejendomme
Boligområde set fra oven

Kommuneplanlægning

En analyse fra Exometric kan derfor give værdifuld viden og indsigt i den enkelte kommunes plan og budgetforudsætninger og være et operationelt værktøj i arbejdet med udvikling af og drift.

Kommuner
Almene boliger og bus på vejen i Aarhus

Almene boliger

Exometric kan give et klart billede af relevante målgruppers ønsker i forhold til både renovering og nybyggeri af almene boliger. Analyserne afdækker også antallet, der vil søge et givent boligbyggeri.

Almene boliger
Aarhus by set fra oven

Byplanlægning og -udvikling

Med en byplanlægningsanalyse får beslutningstagere et kvalificeret grundlag til at udnytte potentiale i et område. Analysen giver samtidig et billede af betingelser for vækst, både i volumen og priser.

Byudvikling

Exobase - et database- og analyseværktøj

Med vores egenudviklede database- og analyseværktøj kan vi indsamle og fusionere store datamængder og levere relevante informationer på vigtige parametre.

Læs om Exobase