Erhvervsejendomme

Udvikling og udlejning af kontorejendomme

Ældre bindingsværkshuse med højhus i baggrunden i Odense midtby

Nye krav til udvikling

Kontormarkedet er i opbrud. Virksomhederne og deres medarbejdere får nye behov i forlængelse af, at vores måde at arbejde på, ændrer sig.

Det betyder, at mange innovative koncepter i disse år skyder op, og det stiller nye krav til udvikling af både nye og eksisterende kontorejendomme, blandt andet hvad angår indretning, serviceniveau, miljøcertificering, parkeringsmuligheder samt kontraktslige forpligtelser.

Få indsigt i markedet

Vi leverer uvildige markedsanalyser af kontorejendomme i forbindelse med transaktioner, projektudvikling samt udlejning og eventuel konvertering.

I udarbejdelsen af den enkelte analyse gennemfører Exometric konkrete markedsanalyser af den enkelte ejendom og det område, hvor den er placeret, gennem analyse af kundegrundlaget og interview med relevante beslutningstager blandt potentielle brugere

Mennesker går i gågaden i Odense midtby

Det indeholder analysen

Analysen afdækker derved blandt andet, hvilke typer virksomheder, der kan være interesseret i den pågældende ejendom eller lokaler, hvor de kan rekrutteres, og hvilke parametre, der er afgørende for de potentielle lejere.

Dette kombineres med et klart overblik over den forventede fremtidige udvikling af det pågældende område. På den måde kan investoren tilpasse kontorejendommen til målgruppens ønsker og optimerer koncepter og markedsføring af ejendommen.

Vi kan levere analyser af kontorejendomme i forskellige moduler afhængig af kundens behov.

Et vigtigt værktøj

En analyse fra Exometric giver konkret viden om aktuelle og fremtidige markedsforhold og er en uvildig dokumentation til brug i dialogen med myndigheder, samarbejdspartnere og investorer.

Samtidig kan analysen bruges som et vigtigt værktøj i forbindelse med en erhvervsmæglers salgs- og udlejningsarbejde, da den giver direkte anvendelig viden om potentielle lejere og markedsforhold.

Vil du vide mere om erhvervsejendomme?

Så ræk ud til os - vi er klar på at besvare dine spørgsmål.

Nikolaj Pfeiffer

T:2938 7480 E:npf@exometric.com