Kommunerapport 2021

Image

Dynamikken i borgernes bosætning og efterspørgsel efter boliger er under forandring. Nye tendenser præger bosætningsmønstrene i og imellem kommunerne. Det giver anledning til, at den enkelte kommunes udviklingsstrategier genovervejes og videreudvikles.

Exometric og Kuben Management har i mange år arbejdet med at afdække udviklingstendenserne og hjælpe kommunerne til at udvikle sig i overensstemmelse med borgernes og markedets behov.

Med Kommunerapport 2021 giver vi et indblik i de overordnede tendenser i den enkelte kommune og på tværs af kommunerne. Vi håber, at rapporten vil danne grundlag for refleksion, og at den derved kan medvirke til at skabe  større indsigt i borgernes forventede efterspørgsel af boliger i de enkelte kommuner.

God fornøjelse med læsningen.

Nikolaj Pfeiffer
Direktør

Udfyld formularen herunder og få adgang til download af kommunerapport 2021. Ved at downloade accepterer du vores persondatapolitik og giver samtidig samtykke til, at vi må kontakte dig på mail som opfølgning på dit download af rapporten. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os.

del siden

Kontakt
Nikolaj Pfeiffer
Direktør
npf@exometric.com
Tlf. (+45) 29 38 74 80

Exometric er medlem af